belettering op container en camion

Customdesigns.be: (be)letterkunde

“Mijn cursussen stonden altijd vol krullewietjes. En voor ik het wist, zat ik in de graffitiscene. Maar pas op, nooit illegale toestanden hè. Altijd op aanvraag. Bij Customdesigns.be doe ik iets wat daar heel nauw bij aansluit: boodschappen op grote oppervlaktes plaatsen. Alleen ziet het er in de verste verte niet als graffiti uit.”

Simon is in de ban van belettering. Hij doét het gewoon graag. Zo graag dat hij z’n eigen bedrijf heeft opgericht. En hij heeft alles in huis, niks wordt uitbesteed: grootformaatprinter, laminator, snijmachine, … Voeg daar twee handige handen aan toe, oog voor detail, zin voor grafiek en de drang om te plakken, en je hebt Customdesigns.be.

“Ik vind het een heerlijke job, en hij sluit perfect aan op wat Ikoon.biz doet. We helpen elkaar De ene zorgt voor een sterk ontwerp, de andere voor perfect drukwerk, de juiste techniek en een uitvoering tot in de puntjes.”

“Weet je, belettering is meer dan logo’s plakken. Je moet eyecatchers creëren. De juiste print op je vitrine, een sterke boodschap op je bestelwagen… Het is de best mogelijke reclame voor elke kmo. Een kleine investering met véél resultaat. Toen we de bestelwagen van Ikoon.biz net hadden beletterd en ik ermee rondreed, kregen ze in de “vuuv’n80” telefoons van mensen die achter mij aan het rijden waren en die ook zo’n belettering wilden. Tja, dan weet je dat het werkt, hè.”